2009. május 19., kedd

Ádi baba 3 hetes






Kialakult a napirendünk. Továbbra is nagyon jó gyerek (kopp-kopp).



Este pl.azt csináljuk, hogy az 5 órás kaja után már nem hagyjuk aludni, és a fürdetés után jól bekajál, utána Apa elaltatja így bírja hajnali 2-ig.
Azt az elvet vallom hogy nem hagyom (de csak nappal!) hogy 3 óránál többet aludjon, mert az az éjszaka rovására megy. És úgy látszik ez bejön!!



Szopi után ha tisztába rakom, akkor van amikor már nem sír.Meg magyarázok neki, meg ott van a KUTYUS:)



Nagyon jó fiú, voltunk a háziorvosomnál a táppénzes papíromért, szépen elnézelődött, utána meg bementünk a munkahelyemre leadni a papírt.Mindenki el volt ájulva tőle:))És mit mondtak a kollégák?? Hogy milyen kipihent és kiegyensúlyozott, kisimult vagyok!És hogy nem is látszik hogy szültem, honnan szedtem a gyereket?? Annyira jól esett!:))))
Ádi bal füle alatt felfedeztünk egy 5 forintos nagyságú dudort, csomót. Halálra rémültünk, de kiderült hogy a szülésnél húzodott meg, és ez egy izom, ami összeugrott, idővel elmúlik, de addig is mozgatni kell a fejét mindkét irányban. Kiderült, hogy ezt már a kórházban ráírták a zárójelentésre, mondjuk nem ártott volna ha szólnak..........

1 megjegyzés:

cztimi írta...

Szia! bocsi hogy ismeretlenül kommentelek.
Nemrég született meg második kisfiam, pontosabban ma 3 hetes és az a nagy gondom hogy nem alszik éjszaka, viszont napközben meg fel sem ébred szinte. az első legénykém mintababa volt, tök nyugis meg minden, uh nem nagyon tudom mit kezdjek most a halyzettel.
Kérdésem az lenne, hogy milyen módszerrel tartottad ébren a kis 3 hetesedet, mert én már mindent kipróbáltam, de mindenbe belealszik ha egyáltalán meg is ébred:-(.
köszi