2010. április 2., péntek

Pannával és Bennyvel

Szerdán leutaztunk Dunaújvárosba hogy meglátogassuk Pannát és Roberta barátnőmet és végre láthassuk élőben is Bennyt és anyukáját. Nagyon jól sikerült a találka, nagyon jól érezte magát Ádi is, és én is. Ádi egyből feltalálta magát, nagyon tetszettek neki Panna játékai, Panna anyukája és Panna baba:))) Hihetetlen hogy kb. 2 héttel fiatalabb a kiscsaj Ádinál, de úgy megy mint a golyó a kis pipaszár lábaival, egy percre nem áll meg:)) Később Benny és anyukája, Anita is csatlakozott hozzánk, olyan volt mintha már ezer éve ismernénk egymást, pedig "élőben" csak most találkoztunk először. Benny eleinte kicsit félszeg volt, de pár perc múlva már rázta a kis popját a zenélő székre. Ő is megmutatta Ádinak hogy is van ez a két lábon járás dolog, remélem Ádi eltanulta tőlük. Szép sorban megebédeltek a gyerekek, az én fiam kezdte a sort, majd jött Panna, de természetesen Ádi ebből se maradhatott ki, Robi kénytelen volt ide is meg oda is egy-egy falatot kanalazgatni. Majd szépen bevágtak még egy bébidesszertet is, olyan volt Ádi mint aki két hete nem evett....Aztán Benny is evett, majd mi következtünk, de ebből se maradhattak ki a gyerekek, szépen ették a pizzát ők is.
Kifigyeltem Ádinak melyik játék tetszik a legjobban Panna játékai közül, azt hiszem az egymásba rakosgatható színes-műanyag poharak jöttek be neki a legjobban. Hát akkor kap egy ilyet a szülinapjára.
A végén még Gréta kutya is kinézett hozzánk, Ádinak tetszett is meg talán félt is tőle egy kicsit, kisebb kutyák látványához szokott eddig:))
Hazafelé az úton kb. 3 perc alatt elaludt a Pocok, de úgy hallottam Pannának és Bennynek se kellett több......éééés láttam egy gyönyörű szép szivárványt!
















Nincsenek megjegyzések: