2009. december 3., csütörtök

Harmadik hajvágás












Kedden Ádi baba harmadszorra is megszabadult az "őrült professzoros" hajától:)
Megint nagyon jól viselkedett, így kb. 5 perc alatt kész lettünk.
Olyan igazi kisfiús már így a feje. Meg lehet zabálni!!! Egyébként is egyre bújósabb, aranyosabb, okosabb, stb, stb.
Már nagyon ügyesen tapsizik a tenyerünkbe, puszit ad, pápát int,egyre jobban tudja mit csinál a halacska (=tátog). A mászásról, felállásról, anyanézdnemkapaszkodoksemmibe már nem is beszélek.
Elmosogatni nem tudok úgy 2 poharat, hogy ne kelljen 6-szor utána menni. Vagy a kutyákkal barátkozna, akik egyre többet vannak bent a hideg miatt, de elzárva egy ráccsal.De Ádinak ez se jelent gondot, simán feldönti a rácsot ( és beüti magát ha nem figyelek). Vagy amíg teregetem a ruhákat, ő közben leszedi:))
A héten megkóstoltuk a natúr joghurtot, először 2 kiskanállal a tökfőzelékében, majd később gyümölcsökkel uzsira. És újdonság volt a spenótos tészta is, de azt nem ette meg. Gyanítom nem a spenót volt a hibás, mert azt eddig szerette (de ő mit nem szeret:)), hanem az volt a gond, hogy a tésztát nem pürésítettem le teljesen, kb. rizs szem nagyságúak maradtak, és úgy látszik még nincs felkészülve a darabos ételre.
Mostanában újra nagyon keveset alszik nappal, fél óra-40 perceket, akkor is úgy ha mellé fekszem a nagyágyon. A kiságyban alvás nem megy ilyen könnyen. De csak nappal, este szerencsére "tudja hol a helye":)) Viszont a déli rövid alvásnak az lett az eredménye, hogy 5-6 óra körül már nagyon elfárad a nagy jövés-menésben (ami nem csoda) és ilyenkor is alszik egy rövidet. Viszont ha ilyenkor alszik, akkor este 9 előtt nem lehet letenni, úgy pörög. Fürdés és vacsora után még hancúrozik az ágyunkban köztünk. Ilyenkor nagyon édes!!!!! Mintha tudná, hogy neki most már aludnia kellene, és ezért kitesz magáért, és úúúúgy bújik, játszik, puszit ad:))
Hihetetlen, hogy mennyire szeretjük!!!! És napról-napra egyre jobban!!! Nem gondolná az ember, hogy ezt az érzést lehet még fokozni, de lehet!!!!!!!!!!

Egy pár ilyen volt-ilyen lett haj kép:

Nincsenek megjegyzések: