2009. december 30., szerda

Első karácsonyunk hármasban









Nagyon szép karácsonyunk volt, felejthetetlen ez is mint minden ami lassan már 9 hónapja történik velünk. Tavaly karácsonykor már kezdett látszódni hogy babát várok, most meg már hármasban ültük körbe a fát:) Hihetetlen:)
24-én ebéd után leraktuk Ádi babát aludni, és mire felkelt, megérkezett a Jézuska a sok ajándékkal és már a fenyőfa is ott állt, szépen feldíszítve. Tőlünk kapott egy autós ülést (ami már a kocsiban van), egy FP tanulókutyust, ruhákat, egy Tigrises mamuszt és még egy kutyát ami ugat és megy magától és zölden(!) világít a szeme:)) Ezek közül igazán semmi nem érdekelte, pár percig nézegette a FP kutyust, aztán már egy krémes dobozzal játszott.))
Később felöltöztünk szépen és átmentünk anyósomékhoz, mindig ott töltjük a szentestét.
Sajnos az ünneplős kantáros farmernacija amit kapott tőlünk, épphogy jó lett rá, de így is nagyon csini volt a kis fehér ingjével. Nagymamájáéktól is kapott rengeteg ruhát, egy FP daloló mesekönyvet, egy nagy Tigrist a Micimackóból, kisautót, J. öccsééktől egy CAT billenős, világítós-zenélős teherautót, talán azt hiszem nem hagytam ki semmit sem. Természetesen az alvási rendje totál felborult, ált. úgy jött ki a lépés, hogy egy nap egyszer aludt, ebéd után, de akkor is max. másfél órát. Így viszont este nem kellett altatni, és az éjszakák is egyre jobbak.
Sajnos 24-én reggel elkezdte azt csinálni, hogy a szokásos reggeli szopinál sírt. Mit sírt, űvöltött, és nem volt hajlandó elfogadni a cicimet:( Így sajnos tápszert kellett adni. És este ugyanezt csinálta, az istennek se tudtam rávenni a szopizásra...még csináltuk ezt további 3 napon át, utána feladtam.....sajnos így véget ért a szopizás:( Sajnálom nagyon, mert azt szerettem volna hogy még a télen szopizzon, de a Fiatalúr nem így gondolta....
Közben megjártuk a másik mamáékat, rokonokat, dédiéket, felsorolni is sok lenne hogy itt miket kapott, de a legnagyobb sikert azt hiszem az a bébikomp aratta, amit a keresztapukájáéktól kapott. Rögtön felfedezte rajta a dudát, a gombokat, amik mindenféle hangokat adnak és még vílágítanak is. Nagyon tetszett neki, ki se lehetett venni belőle! Először csak hátrafelé ment, de mára már úgy megy előre, hogy csak na! Annyira édes ahogy teker a kis lábaival, olyan mintha már menne igaziból:)
27-én megtartottuk a barátnőimmel a szokásos csajos karácsonyt, illetve a János napot, de természetesen itt is Ádi volt a fő attrakció:) Ahogy a képeken is látszik, nagyon jól érezte magát a csajok között. Kapott külön ő is ajándékot a lányoktól, egy FP teknősbékát, ééééééééés a keresztanyukájáéktól pedig egy nagyon menő H&M-es kordgatyót hozzá egy Snoopy kutyás felsőt. Már alig várom hogy ráadhassam:))
Szóval ez a karácsony csak róla szólt, de ez így természetes, és nagyon jó visszaemlékezni és soha nem fogom elfelejteni ahogy karácsonyra készülődtünk, szólt a karácsonyos Bereczki-Szinetár cd és táncoltunk rá Ádival, aki közben nagyokat kacagott és sütöttük a sütiket (mármint én, ő csak néző volt), aztán ahogy rácsodálkozott a fenyőfára, egyszóval egy csoda volt, sose gondoltam volna hogy ez ennyire jó tud lenni:))

Nincsenek megjegyzések: