2009. december 10., csütörtök

tetete, dedede, dádádá







Tegnap délután Ádi váratlanul egyszer csak elkezdett beszélni!
Igaz, egyenlőre még elég szegényes a szókincse, de olyan tisztán és sokszor és édes manó hangon mondogatta a nagy melója közepette hogy tetetetete, hogy csak lestünk:))
És utána a közös-apás fürdés közben is mondogatta, épp nagy tusfürdő és sampon pakolásban volt, úgy látszik a nagy koncentrálás hozta ki belőle:)
Aztán reggel amikor épp a virágföldet akarta volna kiszedni a cserépből és rászóltam hogy nem-nem, erre felelt hogy: dedede. És folytatta...és megint rászóltam és megint mondta hogy dedede:)) Nagyon cuki volt, mintha tudná már mit jelent:) Vagy tudja?
Aztán pár órával később már a dádádá-nál tartott, akkor épp a gyertyát szerette volna leszedni a kis asztal túlsó feléből.
A másik jó hír: az éjszakáink egyre szuperebbek! Úgy eltelt egy (vagy kettő?) hét is hogy max egyszer vagy egyszer sem kelt fel inni, és mostanság fél 8-nál korábban nem is kel. Csak így tovább! A jót megszokni könnyű:)
Viszont a szopizás egyre jobban nem érdekli:(( Fura is hogy este 7 és 8 óra között eszik és reggel fél 8-8 körül nem éhes??????? Alig szopizik egy pár kortyot, aztán pörög, mint aki fel van húzva. És este ugyanez.......Vagy lehet ennyire jó lenne ez a "jó éjt" tápszer, amit este kap? pedig nem kap sokat, csak 140 ml-t. Olyan jó lenne ha télen még szopizna!
És már 4 fogunk is van, bár Ádi fogai nem tudják a jó kibújási sorrendet mert az alsó kettő metszőfoga után nem a felső kettő metszőfog jött elő, hanem a két szemfoga bújik ki. Az egyiket már elég jól lehet látni, a másikat csak érezni. Mi lesz ebből a gyerekből, vámpír??:)))))
Pár mai kép:))

Nincsenek megjegyzések: