2009. október 8., csütörtök

Ádi baba fél éves!!!

















Hát igen.......már fél éves az én kis Drágám!!!!
Ezelőtt 6 hónappal a kórházi ágyon fekve küldözgettem az ismerősöknek, barátoknak az sms-eket, hogy megszületett.......3600 gr-mal és 52 cm-el.
És azóta már mennyit nőtt! És mennyi mindent tud!
Lássuk csak: stabilan ül, áll(!!) ha fogjuk a kezét. Sőt, állandóan állni akar. Ül az ölemben velem szemben, megfogja a pólómat és mindenféle segítség nélkül feláll.......Négykézláb ringatózik előre-hátra, de mászni még nem tud, inkább hátrafelé halad:)) Felismer minket, a kutyákat imádja, egyre változatosabb a szókincse a höhö-től az ejjj-ig:)) Imádja a Bebe tv-t, sétálás közben már ül a babakocsiban és nézelődik ezerrel. Ide-oda forog, hasról-hátra, hátról hasra, a kiságyát már lejjebb kellett engedni, mert félő volt, hogy előbb-utóbb kiesik, olyan mutatványokat csinál. Minden elalvás előtt "torna" van, ami azt jelenti hogy úgy csinál mintha kézen akarna állni, feneke az égnek és lábujjhegyen és a tenyerén tartja magát. Ezért a vacsora egy része az elmúlt napokban már a lepedőn köszönt vissza. Továbbra is anyatejet kap, de délután-uzsonnára gyümölcsöt. Imádja a sütőtököt, de tulajdonképpen nem válaogatós, egyenlőre mindent megevett amit adtam neki. A zöldség félék megkóstolását a jövő hétre tervezem, de nem hajt a tatár, majd meglátjuk, hogy jön ki a lépés, hogy már két szopi maradjon ki....Az éjszakák egyenlőre változatosak, mostanság hajnali 3-kor ébred egyszer, vizet inni, majd utána 5-6 körül, de volt olyan hogy kibírta evés nélkül reggel 8-ig!! Foga még egy szál se, se dudor, se semmi, de nem is baj.
Kedvenc játéka a távirányító, mobil telefon,minden ami nem az övé. Persze a játék mobil, ami csak az övé és még zenél is, az nem érdekli:) De van már kedvenc-apus játék is: az egy, kettő, három.......
A hízása lelassult vagy pedig lemozogja, nem tudom, mindenesetre most kb.8800 gr, nem tudom pontosan mert a mérleget visszaadtuk. (Végre! Megszűnt a mérleg para....)
És végezetül egy-két kép, hogy miből lesz a cserebogár:)))))

Nincsenek megjegyzések: