2009. szeptember 1., kedd

Miniszabi











A 4 napos hosszúhétvége örömére lementünk a nagyszülőkhöz a telekre, Kulcsra. Hadd unokázzanak egy kicsit ők is. Az idő jó volt, és rögtön első nap ígérkezett a közeli Dunaföldváron egy jónak tűnő program, országos halászléfőző verseny volt. Természetesen mire odeértünk, a halászlé már csak a bográcsok oldaláról odaszáradva köszönt vissza, de így is jól éreztük magunkat. Isteni kürtöskalácsot ettem... De rájöttem, hogy már sose tudok úgy elmenni és jól érezni magamat gyerek nélkül, mint akkor amikor még nem volt meg a Kis Drágám.
Természetesen semmi gond nem volt vele, Nagypapája még el is ringatta, a pihiszékben aludt mire hazaértünk. És amilyen áhítattal nézet a Papa madarait a kalitkában!! (van vagy 20 darab..)
Ezalatt a 3 nap alatt szinte csak addig volt nálam Ádi, amíg szoptattam, de nem akartam elvenni a lehetőséget tőlük. Viszont a kis gazfickó nagyon ráérzett arra, hogy minden mozdulatát lesik, és olyan tökélyre fejlesztette a nyafogását, hogy mire hazaértünk, egy igazi nyifi- nyafi lett belőle, kellett vagy 3 nap mire visszatért a régi Ádi és újra eljátszott magában pár percet, úgy mint rég.
Viszont szinte egyedül ült a kiskádban!!!! Épp elég volt csak a szélébe belekapaszkodni:))

Nincsenek megjegyzések: