2009. július 31., péntek

Nyaralunk







Hát jóóóó rég írtam, de mentségemre legyen, hogy Ádi egyre kevesebbet alszik nappal és egyre több figyelmet igényel.
Hétfőn már 7580 gr-ot mértünk, és kb. 65 cm. Hatalmaaaas baba, de szerencsére még mindig csak szopi van, tehát még a doki néni se szólhat egy szót se a hízásra. Hát istenem, olyan jó étvágya van mint az apukájának:)
Az éjszakák továbbra is csendesen telnek, most kezd arra beállni, hogy este 8-kor alvás, először hajnali 4-fél 5 körül ébred enni, aztán egyből visszaalszik 8- fél 9-ig. Napközben örülök ha alszik kétszer 1 órát, de sokszor még ez se jön össze.
Össze-vissza jár keze-lába, magyaráz, síkongat, áriázik mint egy operaénekes, és roppantul tetszik neki a saját hangja. Nagyon ügyesen megfog mindent amit felé nyújtunk, állandóan ülni akar, sőt néha már az sem elég neki és ülésből húzza fel magát állásba, persze a mi segítségünkkel, iszonyat jó erőben van. (Szerintem nagyon hamar járni fog.) Nagy sláger nála Lola kutya, nagyon szereti nézni ahogy előtte futkározik. Szegény kutyáknak lesz nemulass ha nagyobb lesz Ádi, azt hiszem:))
A cumit továbbra sem kéri, viszont az ujját néha szopizza, de össze-vissza, van amikor egyik kezén bekapja 3 ujját és még ehhez bekapja a másik keze kisujját, + ömlik a nyála, tehát azt gondolom, hogy itt hamarosan fogzás lesz.....jajajaj......
A héten Apa szabin van, nagyon egymásra talált a két fiú, szinte egész nap az apja kezében van, jövő héten meg majd csodálkozik a kis drágám hogy Anya miért nem fog egész nap:)
Voltunk a barátainknál Balatonfűzfőn, egész jól viselte Ádi, csak a megszokott napirendünk borult, így össze-vissza evett, aludt. Mindenki agyon dícsérte hogy milyen jó baba és persze hogy milyen csodaszép:) Volt hogy a kocsiban kellett megszoptatnom, mert a kis Akarnok rájött arra, hogyha elkezd teljes hangerőből sírni, sikítani, akkor egyből az van amit Ő akar......Már most látszik hogy igazi kos, iszonyatosan akaratos.
És pár nap múlva már 4 hónapos lesz! Istenem, milyen gyorsan megy az idő!!

Nincsenek megjegyzések: