2009. július 2., csütörtök

Hatkilónyolcvan...




Ádi baba szépen cseperedik:))
6,8 kg volt hétfőn, illetve 64 cm hosszú.Kicsit aggódtam hogy nem túl nagy-e, de a védőnő szerint aggodalomra semmi ok, gyönyörűen fejlődik, szép formás, majd ő szól, ha úgy látja hogy "fogyóznia" kellene.Egyébként eszembe se jutna ezen parázni, csak azért fura nekem, mert a fórumtársam babái jó egy kilóval kevesebbek.
Az én kis Drágaságom mindent tud amit egy 3 hónapos babának tudnia kell, gyönyörűen fejlődik testileg és szellemileg is, mindennap meglep vmi újdonsággal.Reggelente a körforgó állítójának három sárga csillagához beszél hosszú perceken keresztül, megvitatják hogy mi minden történt az éjszaka. Aztán amíg Anyuci, azaz én (húú de fura) megcsinálom magamnak a reggelimet, Ő Bebe tv-t néz, és hangosan kurjongat, magyaráz:)) Meg kell zabálni!!!
Szeretem ezeket a hétköznapokat, annyira ismerem már minden rezdülését, és szinte percre pontosan kiszámítható hogy mikor mi fog következni, nagyszerűen működik a napirendünk.
Viszont most 3 nap egymás után azt játszotta, hogy felkelt hajnali 3-kor enni.....pedig eddig olyan jól átaludta az éjszakákat! A felkelés okát a mai napig nem tudom hogy mi volt, hiszen ugyanannyit evett , mint máskor szokott, de Ő kelt....és nem ám csak pár kortyot szopizott, mert mondjuk szomjas volt, neeem, egy komplett étkezést beiktatott a hajnali órákra:) Amit folytatott reggel 7-kor, majd 10-kor...Tehát ha azt vesszük, sokat alszik, csak hát éhes szegényke:)
Tegnap megvolt az első fürdés a nagykádban, ez is egy olyan élmény számomra,amit soha az életben nem fogok elfelejteni, hihetetlen aranyos volt és nagyon élvezte. És annyira biztonságban érezte magát a karjaimban!
Ma el is sétáltunk Apával a közeli uszodába megkérdezni a baba usztatást, amire sajnos csak a jövő héten tudnak választ adni, lehet nyári szünet lesz,ami nem lenne túl jó, mert én úgy tudom hogy 3 hónaposan szokták elkezdeni.
Jövő héten megyünk fodrászhoz, levágatom neki a hatalmas loboncát, mert egyrészt ebben a dög melegben állandóan beizzad, másrészt minden reggel elalussza és úgy kel fel, mint egy "őrült professzor". Lsd. fenti képek:)))))

Nincsenek megjegyzések: