2010. január 30., szombat

Újra nyugodt éjszakák!


Ádi&kutyák:

Ádi&répa:
Ádi&tésztaszűrő:

Szerencsére újra csendesek az éjszakáink! Valószínű a felső két metszőfoga miatt voltak ezek a rossz éjszakák az elmúlt napokban. Hétfőn vettem észre, hogy a felső két metszőfoga áttörte az ínyét, a bal oldali már egész kibújt, a jobb oldali még nem teljesen. Azóta újra kapja a Chamomilla 15 ch-t, most vagy ettől, vagy azért mert megpihentek egy kicsit a fogacskák, de jól alszunk (kopp-kopp). Újra hajnali 5-6 körül van az első ébresztő.
A kutyák továbbra is a toplista élén állnak, ahogy a mellékelt képeken is látszik, állandóan kutyázna. Sőt, viszi oda a játékait, és dobálj be nekik, hadd játszanak ők is:))
Boldog-boldogtalannak pápá-t int, de nem ám kérésre.....nem, amikor kedve tartja:)
De ez mindenre vonatkozik, csak akkor csinál vmit, ha úgy tartja úri kedve:)
A nagyszülők legnagyobb örömére már nagyszerűen megy a papa, mama, de hallottunk már egy röpke apát is, az Apukája legnagyobb örömére.
Néha már úgy ácsorog, hogy észre se veszi, hogy nem kapaszkodik, de csak pár mp-re, de még mindig mászással jut el mindenhova.
Napról-napra egyre bújósabb, már teljesen átöleli a nyakamat és szorít magához és ad egy puszit. És az a hang hozzá:))) Nagyon édes bújós, annyira jó érzés!!!! IMÁDOM!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: