2012. április 11., szerda

Szülinapozás 2.

Másnap, azaz szombaton folytattuk a szülinapozást, de direkt nem hangsúlyoztuk ki neki hogy mikor és kik jönnek, különben nem tudtuk volna ebéd után lerakni aludni.
Addigra kész volt a Verdás torta amit sütöttem, illetve amíg én elmentem anyósomékhoz, addig a Jani is meg tudta csinálni a hidegtálat, szendvicseket. Volt a hidegtálon baconbe tekert, spenótos-fetás csirkemell, kolbásszal-uborkával töltött csirkemell, tormakrémes sonkatekercs, majonézes kukorica, és különböző mini szendvicsek. Nagyon jóóó volt a menü, szerencse hogy az uram szakács:))
Mire odaértünk a mamáékkal, már fent volt, ráadtam az új kis ingét és kezdődhetett is az ünneplés. Sajnos az idő miatt nem tudtunk kimenni a teraszra :(
Anyósom is sütött neki egy kis tortát, először azt kapta meg, aztán az ajándékokat. A ruhákat meg se nézte, csak pakolta ki a szatyrot (pedig nagyon jókat kapott, de ez inkább nekem öröm), mert az alján lapult két Verdás autó, az már sokkal jobban tetszett:) Aztán kapott még egy papucsot, hogy a mamáéknál is legyen, meg csokikat húsvétra.




Aztán folytattuk az ünneplést, odaadtuk a Verdás tortát amin a mágikus gyertya volt, ezt nem lehet elfújni, mert mindig újra meggyullad magától. Szegény csak fújta, fújta és mindig újra meggyulladt (jó büdös lett a lakásban)
Nagyon jól sikerült a torta, Ádika persze a Villám Mcqueen-es ostya részt mindenképp meg akarta enni, úgy kellett neki a tortát vágni.
Aztán odaadtuk a mi ajándékunkat is: egy Ferraris nagyfiús autósülést kapott, egy lézerkardot, meg egy Superman-es pólót. Mindennek nagyon örült, de a kedvenc persze a világítós-színváltós lézerkard lett:)




Utána Dóri keresztanyu:) adta át az ajándékát, egy Verdás kirakót és egy Bogyó és Babóca memóriajátékot. Természetesen ennek is nagyon örült.


Ment ezerrel a lézerkardozás:)




Közben megérkeztek a kedvenc szomszédaink is, Bea "néni" és Laci "bácsi" és Ádika tovább örülhetett mert kapott tőlük egy szuper ajándékot, egy Chuk, a kisautó-t, ami magától felmegy mindenhova.

Mégegyszer nagyon köszönjük mindenkinek a sok ajándékot és azt hogy felejthetetlenné tette Ádika 3. szülinapját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: