2012. május 8., kedd

Ovi-beírtakozás

Ma beírattam oviba Ádit!!!!
Nem kicsit megy az idő, hogy már oviba iratom a fiamat.......
Már "csak" pontosan 1 hónapot kell várni és kiderül hogy felveszik-e. Vagyis igazából nem is az a kérdés hogy felveszik-e, hanem hogy hova, melyik oviba.
Nekünk az a szimpatikus, meg kézenfekvő ami a mostani bölcsije mellett van, a nemrég tartott szülői értekezleten nagyon szimpatikus volt a vezető is, meg az ovónéni is, úgyhogy én mondtam is, hogy nem is nézünk másik ovit, ebbe szeretnénk hogy járjon és a Kipp-kopp csoportba, mert nagyon aranyosnak tűnik az ovónéni:))
Mondta a vezető hogy mindenképp előnyt élveznek azok a gyerekek, akik már bölcsisek, és a szüleik dolgoznak (éljen!), mindenképp megoldják az elhelyezésüket, de hát nagyon-nagy a túljelentkezés.
Kicsi fiam nagyon népszerű, mert amikor mondtam a nevét, mondta a vezető néni hogy nagyon ismerős a név, és kiderült, hogy aki Ádi csoportjából jött már beíratkozni, az mind Ádit nevezte meg hogy vele egy csoportba szeretne járni:))
Mondtam hogy most autó a jele és ezt is szeretnénk megtartani, erre is van lehetőség, illetve lesz majd (fizetős) angol, meg dzsudó foglalkozás is, mi angolra biztos beíratjuk. A csoportokban max.24-en vannak, mi már voltunk a nyílt napon, ott megnéztük az ovit kívülről-belülről, nagyon tetszett nekem is, Ádinak is.
Reméljük felveszik oda, hajrá Rózsakerti ovi!!!!!!!!!!!!!

Anyák napja


Idén nagyon aranyos ajándékot kaptam Ádikától: a bölcsiben egy nagy, piros szívre ő ragasztott fel virágokat, a hátulján pedig egy idézet volt. Meg vettek apájával egy orchideát üvegben, illik a piros konyhámba:)) Persze hogy pityeregtem egy sort amikor megkaptam....
Pedig már pénteken is "dőzsöltem" mert akkor volt a névnapom és arra is kaptam egy szép nagy csokrot:) Nagyon rendesek voltak a fiúk:))
Imádom őket!

2012. május 4., péntek

3 éves státusz

Szerdán megcsinálta a védőnőnk a 3. éves státuszt utólag.
Jelentem Ádika 98 cm és 17,3 kg ruhában(!!) Magasságban és kg-ban is több mint a korosztálya, olyan jó kis masszív mint az apukája:))
Későn, munka után mentünk a státuszra, addigra már Jani is odaért és bejött ő is velünk. Együtt figyeltük roppant büszkén hogy mennyire okos és közvetlen a mi kis Drágánk:) Minden feladatban részt vett, amit a védő kérdezett, és elmondta az összes állatot ami a táblán volt, aztán váltott szemmel nézte az ábrákat, a legkisebbet is el tudta olvasni:) A fülhallgatót is felvette, a füle is jó.
Pár majálisos kép, amikor is felült a póni lóra (is) életében először és pónilovagolt:))