2012. március 20., kedd

Te szültél:))

Annyira cuki gondolat menetei vannak, csak sajnos mindig elfelejtem közzé tenni, de most egyet leírok:
Este, fürdés előtt puccosan, egy szál kukiban szalad oda hozzám, beül az ölembe és mutatja a kukacát: nézd Anya, akárhogy húzom nem jön le a helyéről. Elmagyarázom neki hogy ez már csak ilyen dolog, az már sose fog lejönni onnan:) Kérdem tőle, tudod ki rakta azt oda? Azt mondja: hát te Anya, amikor szültél:))
Miket tud, csak nézünk milyen kis okos:))

Vasárnapi program



Vasárnap elmentünk a Szécsényi hegyre a kisvasutazni. Elmentünk a János hegyig, onnan pedig felsétáltunk egész a tetejére, a kilátóba. Ádi nagyon élvezte, bár a hegyen felfelé volt egy pár bepróbálkozása, hogy ő fáradt/fáj a lába, és az apja vigye fel. De "Annapetigergővel" érveltünk, ott se cipeli az apuka Gergőkét mert már nagyfiú:))
Odafelé meg visszafelé is játszott a nagy játszótéren, amikor mentünk haza akkor fedezte fel hogy azon a pörgős izén milyen jó muri pörögni a többi gyerekkel, de kétszer is menet közben szállt ki, aminek persze esés lett a vége:) Aztán áttereltük a "mozgó hídra" és már indulni kellett volna lefelé hogy elérjük a kisvasútat, de csak nem akart jönni, pedig már több utolsó is volt. Aztán fogtam, felemeltem és elhoztam onnan, ami persze nagyon nem tetszett neki és elkezdett hisztizni. Próbáltuk szép szóval lefelé terelni, de csak nem akart jönni. Majd otthagytuk, és elindultunk lefelé, hátha jön, de nem jött:) Utólag belegondolva annyira vicces volt ahogy állt az út közepén, ordított, közben mindenhol ezer ember, őt nézték, a fiatal párok szerintem meggondolták magukat és azóta lemondtak a gyerekvállalásról, más gyerekes szülők pedig jöttek a szokásos, sablon szöveggel (amit mi is mindig mondunk neki) hogy "nézd milyen hisztizős gyerek, na így nem szabad viselkedni":)) Aztán csak megnyugodott, fáradt volt már nagyon, mert aznap reggel is fél 7-kor kelt. Ahogy leértünk a kocsiba, már el is aludt, jó kis fárasztó program volt:)







2012. március 13., kedd

Tavasz van és nyugi:))




Unokatesójával, a kis Áronnal:)



Szépen telnek a napjaink, Ádi nem beteg és amikor csak eszembe jut ez a gondolat, el is hessegetem:) Nem beteg és nem is lesz az!

Egy ideje anyósomék már nem 2-re mennek érte hanem megvárják amíg felkel és uzsonnázik ás utána hozzák el 3, fél 4 körül.

Aztán én végzek a munkával és háromnegyed 5 felé megyek érte és jövünk haza. Imádom amikor a kocsiban élménybeszámolót tart, persze a fele kamu, olyanokat tud hantázni hogy csak lesek:) Pl. minden reggel elolvassuk hogy mi lesz az ebéd, megtárgyaljuk, mert mindig visszakérdez hogy azt szeretem? Aztán du. már teljesen mást mond hogy mi volt:)

Egyik nap is olyan cuki volt ahogy elmesélte hogy a lányok pónisat játszanak - először azt hiszem félrehallottam a "pónisat"szót:)) Hogy a lányok etetik, itatják, betakargatják a pónijukat. Kérdeztem hogy ő is szeretne egy pónit? Felháborodva közölte hogy "AZ LÁNYOKNAK VALÓ! ÉN FIÚÚÚÚÚÚÚÚ VAGYOK"

Vagy amikor kérdeztem tőle vmit és közölte, hogy "jobb ha nem tudod":)))

Mintha mostanában a hisztik száma csökkent volna, de nem akarom elkiabálni, meg elég jól kordában lehet tartani a táblagép elvonással is.

A wc-n már otthon is állva pisil, mint a nagyok, ebből is meg a nadrágjai hosszából is látom hogy nagyon nagyot nőtt, szerintem már megvan 100 cm. A régebbi babafotóit elnézve nagyon "megnyúlt", régen olyan kis pufi volt.

2012. március 6., kedd

Bölcsis fotók

Végre kaptam egy pár bölcsis képet!








Itt milyen elállóak a fülei, pedig csak a szakács sapka nyomja le:)))